Нова поліція Луцька: розпочався другий етап

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

З 26 серпня кандидати до лав патрульної поліції Луцька проходять тестування на перевірку загального рівня знань.

Нагадаємо, що до лав новоствореної служби подали заявки 4177 чоловік. Тож тестування відбувається упродовж дня у кілька змін, повідомляє перс-служба УМВС України у Волинській області.

Для вирішення тестових завдань конкурсантам відведено лише дві години, упродовж яких учасник тестування повинен відповісти на 60 запитань. Закінчивши проходження тесту, кандидат може ознайомитися із своїми результатами: кількість набраних балів з'являються на моніторі одразу після завершення тестування.

За словами організаторів, явка учасників досить велика. Спочатку кандидати проходять реєстрацію у модераторів, а потім вони займають місця у спеціально облаштованих комп'ютерних класах. 

Як зазначили майбутні поліцейські, процес відбору проходить відкрито та злагоджено. Окрім того, організатори забезпечили хороші умови для проведення тестування. Більшість із учасників тестування своїми результатами задоволені, а тому готуються до наступних етапів відбору.

Ті учасники, які пройшли тестування на перевірку загального рівня знань, проходитимуть перевірку на визначення рівня фізичної підготовки, медичний огляд, психодіагностичний тест, а насамкінець їх чекає індивідуальна співбесіда.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі