У Луцьку обмежать рух вантажівок вулицями

  1. Новина відноситься до:

200 тисяч з міського бюджету пообіцяли виділити наступного року у Луцькій міській раді на закупівлю спеціалізованої ваги для зважування великогабаритних фур з подальшим обмеженням їх руху.

Про це під час оперативної наради 9 серпня повідомив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко, - інформують у прес-службі міської ради.

Заступник міського голови Сергій Григоренко наголосив на тому, що великогабаритні вантажівки руйнують дорожнє покриття на вулицях. Він зазначив, що є ненормальним, коли центром міста їде вантажівка вагою 30-40 тонн.

Нагадаємо, у ЗМІ повідомлялося, що Луцьком у 30-ти градусну спеку курсують великогабаритні багатотонні фури, що знищують дороги міста.

Зараз здійснюється ревізія дорожніх знаків на вулицях міста і будуть визначати, де встановлювати обмеження руху вантажівок.

Сергій Григоренко закликав підприємців здійснювати доставку товарів у торгові заклади в центральній частині автомобілями вантажопідйомністю до 3,5 тонни і в окремих випадках до 10 тонн. 

Також наголосив, що наступного року планують закупити мобільний ваговий комплекс і у спекотні літні дні виставляти його на вулицях, адже за перевантаження автомобілів стягуються величезні штрафи.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі