§ Безалкогольні освіжаючі напої: види та тонкощі вибору

Категорія безалкогольних освіжаючих напоїв дуже велика. Така продукція, що не містить етиловий спирт, може задовольнити будь-які смакові уподобання людини. Інтернет-магазин Retromagaz пропонує купити освіжаючі напої у широкому асортименті. Тут ви знайдете такі відомі бренди, як Coca-Cola, Sprite, Fanta, Red Bull, Chupa Chups та інші. Забрати замовлення можна самовивозом з магазинів у Києві, Львові та Одесі або замовити поштою.

 

 

Види безалкогольних освіжаючих напоїв

До популярних видів безалкогольних напоїв, що чудово охолоджують у спекотний день, належать:

  • лимонади (лимонний, апельсиновий);
  • морси;
  • тоніки;
  • бітери;
  • вода (мінеральна або джерельна);
  • газована вода з додаванням фруктових сиропів;
  • продукти молочної промисловості з рідкою консистенцією (айран, кефір, ацидофілін);
  • холодний чай;
  • трав’яні відвари (ромашковий, м’ятний, шипшиновий чай).

Це лише деякі види популярних продуктів, адже ринок постійно поповнюється новими цікавими пропозиціями.

Тонкощі вибору безалкогольних освіжаючих напоїв

При виборі рекомендується почати з уважного вивчення етикетки. Переконайтесь, що в складі точно немає етилового спирту, особливо, якщо ви бажаєте придбати напій дітям. Також рекомендується звернути увагу на кількість цукру та кофеїну. Краще вибирати варіанти, в яких міститься якомога менше цукру, тобто продукти зі зниженою кількістю калорій. Денна норма цукру дорослої людини середньої комплекції – 76 г, денна норма кофеїну – 85-250 мг. Продукти, що містять вуглекислий газ, можуть негативно впливати на стан зубної емалі.

Якщо ви бажаєте придбати розливні напої, то інформацію щодо калорійності та вмісту інгредієнтів можна запитати у бармена або знайти в інтернеті.

Перед покупкою корисно дізнатися думку інших споживачів про конкретний бренд та різновид напою. Рейтинги та попередні відгуки допоможуть вам зробити правильний вибір. Варто надавати перевагу продукції перевірених відомих виробників, це дозволить не мати сумніві щодо якості продукту.

Звичайно, вам повинен подобатися смак напою, тому доречно спробувати кілька варіантів, а потім вибрати оптимальний за вашими смаковими вподобаннями.

Безалкогольні освіжаючі напої дозволять вам насолодитися приємним смаком та зарядитися енергією, найкращі варіанти ви зможете знайти в інтернет-магазині Retromagaz.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі