§ Патріотичний одяг для жінок: 3 українських бренди

Жіночий одяг – це не просто засіб створення стилю. Виразити емоції та цінності, показати світові свої думки, й навіть продемонструвати любов до батьківщини – все це під силу йому. Патріотичне вбрання зараз — це не лише вишиванки. Патріотичні фрази, поєднання жовтого та блакитного кольорів, вишиті орнаменти — все це знайшло відображення в колекціях сучасних брендів.

Українські бренди переосмислюють культуру, історію нашої країни. Через одяг, який вони створюють, розповідають про сміливість та мужність українського народу. Тож давайте просто зараз познайомимося з брендами патріотичного одягу для жінок ближче! 

Бренди, які створюють патріотичний одяг для жінок

Авіація Галичини 

Бренд, натхненний новою українською армією. В його колекціях знайшли відображення вагомі події української історії, цитати відомих діячів, авіаційні мотиви. Кожна колекція розповідає власну історію. «Слова великих» – це цитати видатних українців, «INDEPENDENCE WAR» – про волю і право українців визначати своє завтра, «100 років Української авіації» — про 100-ліття утворення Повітряних сил України. Окрім жіночого одягу, Авіація Галичини пропонує одяг для чоловіків та дітей.

Oliz

Бренд, який з особливою повагою ставиться до українського мистецтва. В його асортименті на вас чекає одяг, створений за мотивами картин Марії Примаченко – колекція під назвою «Вільні». Для творчості цієї видатної української художниці є ще один окремий розділ на сайті «Казки Марії Примаченко». Там на вас чекає синьо-жовтий твілі «Вовчик» та костюм «Ця звірина сама собі на умі. Дуже хитру вдачу має».

В колекціях бренду також чекає шаль з петриківським розписом, шовкова хустка “Ай-Петрі” та футболка з квіткою незалежності. Можна обрати вбрання, яке буде до душі будь-якій сучасній жінці: на щодень або для особливих подій в житті. 

Coosh

Остання колекція COOSH – це патріотичний дроп, у палітрі синього й жовтого. На вас чекає одяг з написами «I am Ukrainian», «Freedom», «Мрії здійснюються, якщо Ти можеш вимовити “паляниця”!». А також джемпери, сумки, футболки та інший одяг у кольорах прапора України. Носити таке вбрання можна хоч щодня: воно дуже зручне та пошите з урахуванням сучасного динамічного стилю життя.

Український патріотичний одяг для жінок створює ще багата брендів: ми назвали лише основні. Тому щиро рекомендуємо слідкувати за яскравим світом української моди, досліджувати новинки та обирати якісне, комфортне патріотичне вбрання для себе. Підтримуйте українське!


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі