Найбільший прапор України розгорнули у Турійську

Джерело: Турійська РДА

В селищі Турійськ на стадіоні «Колос» було розгорнуто найбільший прапор України у світі, який має 60 метрів довжини та 40 ширини і площею приблизно 2 400 метрів квадратних. Цей прапор внесено до Книги рекордів України.

Жовто-блакитний  стяг подорожує містами та селами нашої держави і символізує єдність України. Голова Волинського осередку «Батьківщина молода» та активіст Сергій Воронов його привезли до нас в селище з міста Луцька.

«Прапор  подорожує Україною вже довгий час. Ми  були на Донбасі, в Луганській та Донецькій областях. І  будемо подорожувати Україною поки є ще погода. З Турійська прямуємо на Маневичі і згодом знову на Схід України, – зазначили організатори.

На стадіоні зібрались представники влади району, учасники антитерористичної операції, учні шкіл, жителі турійщини, які радо взяли участь у Всеукраїнській акції. Розгорнувши прапор по черзі зробили фото на згадку під найбільшим прапором України .

Нагадаємо, 21 вересня найбільший прапор України, який завдяки своїм розмірам увійшов до Книги рекордів Гіннеса, розгорнули у центрі Луцька. ФОТО.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі