Брати Капранови везуть до Луцька новий роман

Відомі українські письменники та видавці Брати Капранови презентують новий історичний  роман «Забудь-річка» у Луцьку.

Новий роман «Забудь-річка» ввійшов до короткого списку «Книги року ВВС-2016»

Зустріч відбудеться у центральній бібліотеці для дітей за адресою проспект Грушевського, 1. Дата - 17 лютого, 14-00.

«Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині», - кажуть про свій роман самі Брати Капранови.

Тим часом, читачі діляться своїми враженнями від прочитання книги. Так, читач Богдана Тищенка  написав у соціальній мережі Facebook: “Радість, злість, переживання, відчуття болю, переймання боротьбою тіла та душі - все це було в мені протягом 542 сторінок Забудь-Річки. Важко сказати, що це просто книга. У ній тільки текст, але - це фотоальбом, підручник, кіно, мемуари та розповіді, якийсь своєрідний документ, який трактує життя».

Організатори зустрічі переконують, що творча зустріч з Братами Капрановими на основі їх книг, а ще більще від близкього спілкування з ними, дасть можливість вам розібратись в собі, в своїх знаннях та принципах, розділити свою думку  на певні власні і суспільні проблеми.

Під час презентації можна буде поспілкуватися,  довідатись, запитати, послухати цікаві історії, поплакати, посміятись взяти автограф   та  придбати роман «Забудь-річка» та інші книги Братів Капранових.

Зустріч відбувається в рамках програми Луцької міської централізованохї бібліотечної системи  «Літературне відкриття»  

Вхід - вільний.  

Контактний телефон: 24-90-72 центральна бібліотека для дітей

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі