«З'явилася європейської якості автострада», - Міністр інфраструктури про дорогу Львів-Луцьк

  1. Новина відноситься до:

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський перевірив, як ремонтують дорогу Львів-Луцьк.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні під час робочої поїздки до Львова та Львівської області проїхав по дорозі Червоноград-Радехів та Радехів-Львів (частина коридору Львів-Луцьк). Останній раз частину Радехів-Львів ремонтували в 70-ті. Чотири роки тому мені особисто переїзд по цьому відрізку коштував нової літньої резини та двох дисків. Завдяки експерименту на митниці, цього року Львівська область отримала гроші для ремонту дороги Львів-Луцьк через Радехів», - йдеться у повідомленні.

За його словами, найгірші 30 кілометрів вже зроблені. А до закінчення тижня працівники дійдуть до кордону Волинської обаласті, де волиняни «переймуть естафету» і продовжать ремонт дороги до Луцька.

«Легендарна серед автомобілістів (в лапках) дорога в Радехові перестала існувати. З'явилася європейської якості автострада. Ще потрібно завершити верхній шар, але це вже питання декількох тижнів!», - зазначив Пивоварський.

Також він додав, що після завершення робіт в Радехові техніку перевезуть на дорогу Радехів-Червоноград.

«Це фантастика, а не дорога! Середня швидкість була не більше 25 км за годину. Гроші є. Нереальне відчуття, коли виходить зробити щось для людей, про що люди мріяли десятиліттями!», - написав міністр.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі